logo image
teatru de animație teatru de păpuși teatru experimental

Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori este un spectacol cu păpuşi, adresat publicului de toate vârstele, pe muzică tradiţională românească.

Prezentare spectacol:
Spectacolul a fost creat după povestea Soacra cu trei nurori de Ion Creangă,cu scopul de a diversifica repertoriul companiei. Se urmăreşte parodierea moravurilor de familie, într-o variantă uşor actualizată, conflictul piesei dezvoltându-se imediat în jurul personajelor şi a ideilor preconcepute pe care acestea le au despre viață, despre iubire, despre oameni.
S-a apelat, astfel, la păpuşa pe mână, cea care se pretează cel mai uşor la acest tip de spectacol caricatural, foarte apropiat de cel tradiţional, în care textul devine doar un pretext şi care face din fiecare reprezentaţie un spectacol unic, de sine stătător.

durata: 40 minute;
text în limba română

Vezi afiș

Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 1Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 2Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 3Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 4Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 5Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 6Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 7Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 8Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 9Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 10Synchret - Soacra cu Trei Nurori - Foto 11